Meer dan de helft van de boeren ligt ’s nachts geregeld wakker van de toekomst van zijn bedrijf. Zo ook Henri: een trotse jonge boer uit Brabant die graag het bedrijf van zijn ouders over wil nemen. Dit wordt steeds ingewikkelder door enerzijds een grote hoeveelheid veranderende wet- en regelgeving en anderzijds de kritisch wordende houding van consumenten, ketenpartijen, belangenbehartigers en buren. Een hoop uitdagingen die een boer moet aangaan richting de toekomst. Help jij Henri om klaar te zijn voor de toekomst?

Jouw team heeft 60 minuten de tijd om de toekomst van Henri’s boerderij veilig te stellen. Goede samenwerking en nieuwsgierigheid is noodzakelijk om alle raadsels op te lossen (sneller dan het andere team dat de Escaperoom tegelijk speelt). Na afloop is er de mogelijkheid om met een boer of boerin na te praten over jouw ervaringen en de keuzes die je hebt gemaakt.

Deze escaperoom is op initiatief van een groep innovatieve boeren uit verschillende sectoren in samenwerking met FoodUp! Brabant (onderdeel van de provincie) ontwikkeld.
De Escaperoom wordt op zondag 15 september gespeeld van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. Er is per ronde plaats voor maximaal 12 personen. Daarbij geldt VOL = VOL.